Λύσεις φόρτισής για δημόσια ιδρύματα

Γίνετε εκπρόσωπος της βιωσιμότητας: επιτρέψτε στους υπαλλήλους και τους επισκέπτες να χρησιμοποιούν το δημόσιο ίδρυμά σας για να φορτίζουν τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα τους

Πώς μπορεί το δημόσιο ίδρυμά σας να επωφεληθεί από σταθμούς φόρτισης για ηλεκτρικά αυτοκίνητα;

Ασφαλής πλευρά με έλεγχο εγκατάστασης

1. Κάντε κράτηση για έλεγχο εγκατάστασης
Μπορείτε να παραγγείλετε έναν έλεγχο εγκατάστασης για την ηλεκτρική σας εγκατάσταση στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα ή τηλεφωνώντας απευθείας στην ομάδα εξυπηρέτησης

2. Πραγματοποιήστε τον έλεγχο εγκατάστασης
Ο συνεργάτης εγκατάστασης θα κανονίσει μια ημερομηνία μαζί σας. Στη συνέχεια, ένας ειδικευμένος ηλεκτρολόγος θα ελέγξει τις ηλεκτρολογικές συνθήκες στην τοποθεσία σας.

3. Λάβετε την έκθεση αναφοράς
Θα λάβετε μια λεπτομερή έκθεση αναφοράς που συμμορφώνεται με τα τρέχοντα πρότυπα και τους κανονισμούς εγκατάστασης για σταθμούς φόρτισης, καθώς και μεμονωμένη προσφορά.

Ισορροπία φορτίου για δημόσια ιδρύματα

Ένα σύστημα διαχείρισης φορτίου επιτρέπει σε πολλά ηλεκτρικά αυτοκίνητα να φορτίζουν ταυτόχρονα χωρίς να απαιτούν δαπανηρές επενδύσεις στην κατασκευή συνδέσεων. Η δυναμική διαχείριση φορτίου θα αυξήσει ή θα μειώσει την χωρητικότητα ισχύος των σταθμών φόρτισης σε σχέση με το συνολικό φορτίο του κτηρίου. Αυτό διασφαλίζει ότι όλοι οι σταθμοί φόρτισης τροφοδοτούνται με την υψηλότερη δυνατή ισχύ και ότι ποτέ δεν ξεπερνά το συνολικό φορτίο της σύνδεσης του κτηρίου.

Η ισχύς φόρτισης μειώνεται αυτόματα κάθε φορά που υπάρχουν φορτία αιχμής. Η διαχείριση φορτίου επιτρέπει σε έναν πολύ υψηλότερο αριθμό ηλεκτρικών οχημάτων να φορτίζουν χρησιμοποιώντας την υπάρχουσα ηλεκτρική υποδομή από ότι θα ήταν δυνατό με μη ρυθμιζόμενη φόρτιση. Επιπλέον, τα δεδομένα που λαμβάνονται μέσω της διαχείρισης φορτίου μπορούν να χρησιμοποιηθούν για σκοπούς χρέωσης ή να παρέχονται σε ενδιαφερόμενους χρήστες για έλεγχο.

Μειώστε το κόστος ηλεκτρισμού χρησιμοποιώντας ηλιακή ενέργεια

Φόρτιση με 100% ηλιακή ενέργεια: Με τον διαχειριστή ενέργειας smartfox μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πλεόνασμα ηλιακής ενέργειας που παράγεται από το φωτοβολταϊκό σύστημα του ιδρύματός σας για να φορτίσετε το ηλεκτρικό σας αυτοκίνητο. Ελαχιστοποιήστε το κόστος σας: Ο δημόσιος οργανισμός σας θα χρησιμοποιήσει λιγότερη ενέργεια και επομένως θα εξοικονομήσει κόστος ηλεκτρικής ενέργειας ενώ υποστηρίζει τη φόρτιση ηλεκτρικών αυτοκινήτων με φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο.

Προωθήστε το σταθμό φόρτισης

Ο χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων σας θα γίνει μια περιζήτητη τοποθεσία όταν καταχωρηθεί ως προορισμός POI (Σημείο ενδιαφέροντος) σε κορυφαία συστήματα πλοήγησης. Θα κάνετε την επιχείρησής πιο ορατή, καθώς και να διασφαλίσετε ότι είστε καινοτόμοι.