Λύσεις φόρτισης για το λιανικό εμπόριο

Ένας σταθμός φόρτισης για ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι ακόμα ένας λόγος για
να σας επισκέπτονται οι πελάτες

Τα οφέλη μιας υποδομής χρέωσης για το λιανικό εμπόριο με μια ματιά

Ασφαλής πλευρά με έλεγχο εγκατάστασης

1. Κάντε κράτηση για έλεγχο εγκατάστασης
Μπορείτε να παραγγείλετε έναν έλεγχο εγκατάστασης για την ηλεκτρική σας εγκατάσταση στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα ή τηλεφωνώντας απευθείας στην ομάδα εξυπηρέτησης

2. Πραγματοποιήστε τον έλεγχο εγκατάστασης
Ο συνεργάτης εγκατάστασης θα κανονίσει μια ημερομηνία μαζί σας. Στη συνέχεια, ένας ειδικευμένος ηλεκτρολόγος θα ελέγξει τις ηλεκτρολογικές συνθήκες στην τοποθεσία σας.

3. Λάβετε την έκθεση αναφοράς
Θα λάβετε μια λεπτομερή έκθεση αναφοράς που συμμορφώνεται με τα τρέχοντα πρότυπα και τους κανονισμούς εγκατάστασης για σταθμούς φόρτισης, καθώς και μεμονωμένη προσφορά.

Ισορροπία φορτίου για δημόσια ιδρύματα

Ένα σύστημα διαχείρισης φορτίου επιτρέπει σε πολλά ηλεκτρικά αυτοκίνητα να φορτίζουν ταυτόχρονα χωρίς να απαιτούν δαπανηρές επενδύσεις στην κατασκευή συνδέσεων. Η δυναμική διαχείριση φορτίου θα αυξήσει ή θα μειώσει την χωρητικότητα ισχύος των σταθμών φόρτισης σε σχέση με το συνολικό φορτίο του κτηρίου. Αυτό διασφαλίζει ότι όλοι οι σταθμοί φόρτισης τροφοδοτούνται με την υψηλότερη δυνατή ισχύ και ότι ποτέ δεν ξεπερνά το συνολικό φορτίο της σύνδεσης του κτηρίου.

Η ισχύς φόρτισης μειώνεται αυτόματα κάθε φορά που υπάρχουν φορτία αιχμής. Η διαχείριση φορτίου επιτρέπει σε έναν πολύ υψηλότερο αριθμό ηλεκτρικών οχημάτων να φορτίζουν χρησιμοποιώντας την υπάρχουσα ηλεκτρική υποδομή από ότι θα ήταν δυνατό με μη ρυθμιζόμενη φόρτιση. Επιπλέον, τα δεδομένα που λαμβάνονται μέσω της διαχείρισης φορτίου μπορούν να χρησιμοποιηθούν για σκοπούς χρέωσης ή να παρέχονται σε ενδιαφερόμενους χρήστες για έλεγχο.

Μειώστε το κόστος ηλεκτρισμού χρησιμοποιώντας ηλιακή ενέργεια

Ενσωματώστε την ηλιακή σας ενέργεια στην υποδομή φόρτισης του καταστήματος σας και εγγυηθείτε στους πελάτες σας ότι ηλεκτρική ενέργεια προέρχεται από μια καθαρή πηγή ενέργειας. Με τον διαχειριστή ενέργειας smartbox, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ηλιακή ενέργεια που παράγεται από το φωτοβολταϊκό σύστημα της εταιρείας σας για την φόρτιση των ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Η εταιρεία σας θα καταναλώνει λιγότερη ενέργεια και επομένως θα εξοικονομήσει κόστος ηλεκτρικής ενέργειας ενώ υποστηρίζει τη φόρτιση ηλεκτρικών αυτοκινήτων με φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο.

Προσελκύστε νέους πελάτες

Ως προορισμός POI, το κατάστημα λιανικής θα βρεθεί εύκολα σε όλα τα κορυφαία συστήματα πλοήγησης ως θέση φόρτισης. Καταχωρίστε το σταθμό φόρτισης ως προορισμό αγορών POI (Σημείο ενδιαφέροντος) σε συστήματα πλοήγησης. Αυτό θα αναδείξει την επιχείρηση σας και θα διασφαλίσει ότι οι ότι οι οδηγοί ηλεκτρικών αυτοκινήτων που αναζητούν σταθμό φόρτισης θα σας βρουν.