Η λύση φόρτισης για το σπίτι σας

Τέρμα οι επισκέψεις σε σταθμούς φόρτισης,

Πώς θα επωφεληθώ έχοντας στο σπίτι μου σταθμό φόρτισης;

Ένα σπίτι έχει αρκετούς ρευματοδότες (πρίζες). Οπότε γιατί χρειάζομαι ένα σταθμό φόρτισης;

Όσο πιο γρήγορα το ηλεκτρικό σας αυτοκίνητο φορτίζει, τόσο πιο γρήγορα μπορείτε να το ξανά χρησιμοποιήσετε. Το να βρίσκεται στην κατοχή σας ένας σταθμός φόρτισης, σας δίνει ένα τεράστιο πλεονέκτημα – πέρα από όλα τα υπόλοιπα πλεονεκτήματα. Όμως, ο δικός σας σταθμός φόρτισης σας σώζει από τη διαδρομή στο σταθμό ανεφοδιασμού.

Ασφάλεια πάνω από όλα

Μία συμβατική πρίζα δεν έχει σχεδιαστεί να λειτουργεί συνεχόμενα σε υψηλή θερμοκρασία με ισχύ φόρτισης 2.3 kW. Χρησιμοποιώντας την κατά αυτό τον τρόπο μπορεί ακόμα να προκληθούν προβλήματα λόγω θερμοκρασίας.

Αυτός είναι ο λόγος ο οποίος είναι προτιμότερο να πάτε εκ του ασφαλούς και να επενδύσετε σε έναν συμβατό σταθμό φόρτισης. Από εκεί και έπειτα το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να τον συνδέσετε στην πρίζα και το αυτοκίνητό σας θα φορτίζεται πρακτικά και με ασφάλεια, κάθε μέρα.

10 φορές γρηγορότερη φόρτιση

Η ταχύτητα με την οποία φορτίζεται ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο εξαρτάται από την μπαταρία και την ισχύς φόρτισης που χρησιμοποιείται. Αυτό σημαίνει την ισχύ φόρτισης του ίδιου του αυτοκινήτου, αλλά και τη δύναμη στην οποία λειτουργεί η εγκατάσταση φόρτισης. Μία συμβατική πρίζα μπορεί να διαχειριστεί περίπου 2.3 kW – ένα σύγχρονο ηλεκτρικό αυτοκίνητο με χωρητικότητα μπαταρίας 24 kW μπορεί να χρειάζεται μέχρι και 11 ώρες αν φορτίσετε σε αυτή την ισχύ.
Ένας σταθμός φόρτισης όμως, ο οποίος επιτρέπει να φορτίσετε το αυτοκίνητο σας χρησιμοποιώντας υψηλότερη ισχύ, θα μπορούσε να το κάνει πολύ καλύτερα. Η σύνοψη χρόνου φόρτισης, σας δείχνει πόσο χρόνο μπορείτε να εξοικονομήσετε φορτίζοντας χρησιμοποιώντας έναν σταθμό φόρτισης.

Πώς θα γλυτώσω χρήματα φορτίζοντας το αυτοκίνητό μου;

Πόσο κοστίζει η φόρτιση στο σπίτι;

Η φόρτιση γενικότερα είναι φθηνότερη σε σχέση με τον ανεφοδιασμό καυσίμων. Εύκολα, μπορείτε να συντονίσετε εσείς το κόστος φόρτισης. Το μόνο που χρειάζεται να γνωρίζετε, είναι η τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος ανά Kilowatt/ώρα και την κατανάλωση ενέργειας του ηλεκτρικού σας αυτοκινήτου ανά 100 χλμ. Πολλαπλασιάζοντας τις δυο τιμές, έχετε την απάντηση. Πάνω σε αυτόν τον αριθμό βρίσκεται το κόστος λειτουργείας του σταθμού φόρτισης, καθώς και η εγκατάσταση του. Τα εν ενεργεία projects μας και οι τοποθετήσεις που έχουν γίνει, είναι εδώ ώστε να σας βοηθήσουν να εκτιμηθεί το κόστος.

Φορτίστε το αυτοκίνητο της εταιρείας σας και λάβετε τα χρήματά σας πίσω.

Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα πληρώνουν ως εταιρικά αυτοκίνητα - και όχι μόνο για εργοδότες. Ο υπάλληλος που τους οδηγεί λαμβάνει επίσης παροχές που υπολογίζονται έναντι του φόρου εισοδήματος. Τα οφέλη έχουν καθοριστεί από τον Ιανουάριο του 2017 στο γερμανικό νόμο για το «φορολογικό κίνητρο της ηλεκτρικής κινητικότητας στις οδικές μεταφορές». Όποιος χρησιμοποιεί αυτοκίνητο της εταιρείας με ηλεκτρική ή υβριδική ισχύ έχει τη δυνατότητα να επωφεληθεί από ένα πρόγραμμα μπόνους που ορίζεται από το νόμο από το 2013

Σπίτι με παραπάνω από μία χρήση: Φορτίστε με ηλιακή ενέργεια σε ένα έξυπνης τεχνολογίας σπίτι.

Αν επιθυμείτε να φορτίσετε το ηλεκτρικό σας αυτοκίνητο οικολογικά, τότε πολύ απλά χρησιμοποιήστε το σύστημα παραγωγής φωτοβολταϊκών, στέλνοντας όλη την ενέργεια στο ηλεκτρικό σας αυτοκίνητο. Συσκευές, όπως, το Smartfox energy manager θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε αυτό τον σκοπό. Ο έξυπνος τεχνολογικά ενεργειακός έλεγχος, χρησιμοποιώντας ένα σύστημα Smart Home είναι άλλος ένας τρόπος για να βελτιστοποιήσετε τον τρόπο κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας. Αρκετοί φορτιστές είναι ήδη συμβεβλημένοι με τέτοιου είδους συστήματα.

Πώς να επιλέξετε το σωστό σταθμό φόρτισης

Πώς να εγκαταστήσετε τον σταθμό φόρτισής σας

Συνιστάται ένας πιστοποιημένος ηλεκτρολόγος ώστε η εγκατάσταση να γίνει επαγγελματικά. Είναι πιο εξοικειωμένοι με τα πρότυπα ασφαλείας και τα προαπαιτούμενα της εγκατάστασης. Με τις υπηρεσίες εγκατάστασης, σας παρέχουμε μια εύκολη και ασφαλή εγκατάσταση σε τρία μόνο βήματα: κλείστε ραντεβού, ελέγξτε τις προϋποθέσεις στον ιστότοπο και η τοποθέτηση του φορτιστή σας θα είναι έτοιμη.

Με βάση τα εν ενεργεία project μας, θα μπορέσουμε να εκτιμήσουμε το επιπλέον κόστος που μπορεί να προκύψει κατά την εγκατάσταση του φορτιστή σας, ανάλογα τις συνθήκες/καταστάσεις. Το κόστος μπορεί να ποικίλει, για παράδειγμα μπορεί να έχει να κάνει ανάλογα το μάκρος του καλωδίου, αν χρειάζεται να περαστεί μέσα από τοίχο ή αν χρειάζεται εγκατάσταση εναπομένον διακόπτη ρεύματος.