Φορτίζοντας στο δρόμο.

Είτε βρίσκεστε για ψώνια, είτε ταξιδεύετε πιο μακριά, μπορούμε να σας δείξουμε πως να λύσετε το πρόβλημα ηλεκτρικής φόρτισης.

Μείνετε ευέλικτοι με το EV σας

Φόρτιση χωρίς χώρο στάθμευσης; Κανένα πρόβλημα!

Μόλις αγοράσατε ένα ηλεκτρικό όχημα αλλά το διαμέρισμά σας δεν διαθέτει χώρο στάθμευσης. Αυτό είναι το πρόβλημα των ενοίκων στις περισσότερες πόλεις. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλοί τρόποι φόρτισης ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου σε ένα δημόσιο χώρο. Θα σας εξηγήσουμε τι χρειάζεται να κάνετε.

Πώς να επαναφορτίσετε σε δημόσιους χώρους:

Η φόρτιση ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου σε δημόσιο χώρο χρειάζεται ακόμα λίγο προγραμματισμό. Η κύρια ερώτηση εδώ είναι: πού μπορώ να φορτίσω το ηλεκτρικό μου αυτοκίνητο, και πώς θα τιμολογηθεί;

Πρώτα από όλα, χρειάζεται να εγγραφείτε σε έναν φορέα σταθμού φόρτισης. Ωστόσο, με το ευρύ φάσμα παροχών και διαθέσιμων μοντέλων τιμολόγησης, η εύρεση του κατάλληλου φορέα για εσάς δεν είναι απολύτως απλή. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε συμβουλές οι οποίες θα σας βοηθήσουν να διαλέξετε.

Ένας κινητός σταθμός φόρτισης για το σπίτι και όχι μόνο.

Οπότε δεν έχετε δικό σας χώρο στάθμευσης, ή θα θέλατε οι επόμενες διακοπές σας με ηλεκτρική ενέργεια; Τότε, ένας κινητός σταθμός φόρτισης είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεστε. Μικρός τόσο ώστε να χωράει στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου σας. Μια τέτοια συσκευή θα πολλαπλασιάσει το φάσμα των πιθανών ευκαιριών φόρτισης στο δρόμο.

Μπορείτε να εξασφαλίσετε ασφαλή βελτιστοποιημένη ενέργεια φόρτισης χρησιμοποιώντας οτιδήποτε από μια συμβατική οικιακή πρίζα έως μια βιομηχανική σύνδεση υψηλής ισχύος. Μπορείτε να βρείτε τους κινητούς σταθμούς φόρτισης στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Αυτό που έχει σημασία όταν θέλετε να φορτίσετε ενώ είστε έξω:

Τα πλεονεκτήματα ενός κινητού σταθμού φόρτισης.

Μία αξιόπιστη και ασφαλής εναλλακτική λύση

Ακόμα και αν ζείτε σε ξεχωριστό σπίτι ή διαμέρισμα με το δικό του υπόγειο γκαράζ, δεν είναι πάντα χρήσιμο να εγκαταστήσετε ένα wallbox. Κάνοντας το όμως, για παράδειγμα, μπορεί να καταλήξετε να πληρώσετε ένα μη αναμενόμενο επιπλέον κόστος ή πολύ απλά να γίνει πολύ περίπλοκο.

Σε τέτοιες περιπτώσεις, ένας κινητός σταθμός φόρτισης μπορεί να λειτουργήσει πολύ καλά ως εναλλακτική σταθερή μονάδα για το ηλεκτρικό σας αυτοκίνητο στο σπίτι και για τη χρήση δημόσιων σταθμών φόρτισης. Με τον κατάλληλο αντάπτορα μπορείτε να φορτίσετε με ασφάλεια και γρήγορα με ισχύ έως 22kW.

Παρακολούθηση των δεδομένων φόρτισης: χρήση της εφαρμογής NRGkick

Ο φορητός σταθμός φόρτισης NRGkick διασφαλίζει ότι έχετε πάντα ένα ισχυρό πακέτο ενέργειας στο χέρι, ότι μπορείτε να φορτίσετε το ηλεκτρικό σας αυτοκίνητο σε οποιαδήποτε πρίζα και να ρίξετε μια ματιά στα δεδομένα φόρτισης όποτε θέλετε.

Όχι μόνο η εφαρμογή NRGkick μπορεί να εμφανίσει και να μοιραστεί τα δεδομένα φόρτισης, αλλά μπορείτε επίσης να τη χρησιμοποιήσετε για τον έλεγχο του κινητού σταθμού φόρτισης όπως θέλετε. Παρέχει έναν εύκολο τρόπο περιορισμού ενέργειας ή του ρεύματος που χρησιμοποιείται για τη φόρτιση. Έξυπνη φόρτιση οπουδήποτε.

Η άφθαρτη λύση του 2 σε 1: το JUICE BOOSTER 2

Το περίβλημα αλουμινίου υψηλής ποιότητας του JUICE BOOSTER 2 δεν είναι επιρρεπές σε ζημιές. Προστατεύει τα ηλεκτρονικά εξαρτήματα από όλες τις καιρικές συνθήκες, στην πραγματικότητα, ακόμη και η τυχαία ανατροπή δεν αποτελεί πρόβλημα για αυτόν τον σταθμό φόρτισης. Η χωρητικότητα αναγνώρισης προσαρμογέα που είναι ενσωματωμένη στη συσκευή σημαίνει ότι μπορεί να επιλέξει τη σωστή ισχύ φόρτισης για την πρίζα που χρησιμοποιείται έως και 22kW. Μια πρακτική προσθήκη είναι το αντικλεπτικό καλώδιο, το οποίο χρησιμεύει επίσης ως καλώδιο Mode 3 για φόρτιση σε μόνιμα εγκατεστημένους σταθμούς φόρτισης.