Γενικά 

Η χρήση των ηλεκτρονικών σελίδων και υπηρεσιών που παρέχονται στον επισκέπτη/χρήστη, από τον ιστότοπο plug4you.gr ιδιοκτησίας της εταιρίας PLUG4YOU Ε.Ε

εφεξής προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη συμφωνία σας με τους παρακάτω όρους χρήσης, που ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου του συγκεκριμένου ηλεκτρονικού καταστήματος. Συνεπώς, ο επισκέπτης/χρήστης οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους αυτούς πριν από τη χρήση των υπηρεσιών του διαδικτυακού αυτού τόπου και σε περίπτωση που δεν συμφωνεί, οφείλει να μην προβεί σε χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου του. Ο επισκέπτης/χρήστης παρακαλείται να ελέγχει το περιεχόμενο των όρων χρήσης συχνά καθώς μπορεί να υπάρξουν αλλαγές. Η εξακολούθηση της χρήσης του ιστότοπου plug4you.gr ακόμη και μετά τις όποιες αλλαγές σημαίνει την ανεπιφύλακτη, εκ μέρους του επισκέπτη/χρήστη, αποδοχή των όρων αυτών.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ 

  • Επωνυμία: PLUG4YOU Ε.Ε.
  • ΑΦΜ: 801504411
  • ΔΟΥ: ΙΖ’ ΑΘΗΝΩΝ
  • Έδρα: ΑΡΤΕΜΩΝΟΣ 13 11636 ΑΘΗΝΩΝ
  • Ε-mail: info@plug4you.gr
  • Αριθμός ΓΕΜΗ: 158121701000

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Σκοπός της εταιρείας μας είναι η κατά το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό κατάστημα προσφέρει τη δυνατότητα στους πελάτες μας αλλά και σε όλους τους επισκέπτες, να ενημερωθούν εκτενώς για τα προϊόντα που προσφέρει η εταιρεία μας, ενώ ακόμα μπορούν να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους ηλεκτρονικά.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΚΑΙ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ

Η εταιρεία μας θέτοντας μέσα στις προτεραιότητες της την ασφάλεια των διαδικτυακών σας συναλλαγών, έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να εξασφαλίσει την απόλυτη ασφάλεια των ηλεκτρονικών σας αγορών από τον ιστότοπό της.

Οι τεχνικοί και συνεργάτες της εταιρείας μας έχουν λάβει τα απαραίτητα μέτρα ώστε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα να είναι πιστοποιημένο σύμφωνα με το πρότυπο PCI DSS (PAYMENT CARD INDUSTRY DATA SECURITY STANDARDS).

Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer), είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο διαδίκτυο για την πιστοποίηση διαδικτυακών τόπων (websites) στους διαδικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των διαδικτυακών χρηστών και των διαδικτυακών εξυπηρετητών (web servers). Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη (client) και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται από έναν μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά την μεταφορά. Τέλος να υπενθυμίσουμε ότι τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας δεν αποθηκεύονται σε αποθηκευτικά μέσα της εταιρείας κατά τη διάρκεια της συναλλαγής. Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του recharge.gr διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο, που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994), που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Η Plug4you ανανεώνει καθημερινά την διαθεσιμότητα των προϊόντων με σκοπό να υπάρχει πάντα ενημέρωση των αποθεμάτων σε πραγματικό χρόνο. Να σημειωθεί ότι πάντα υπάρχει η περίπτωση στο ηλεκτρονικό εμπόριο να υπάρχουν λάθη στις  διαθεσιμότητες λόγω των ταυτοχρόνων παραγγελιών, ή και λόγω ελλιπής ενημέρωση του αποθέματος από τις αποθήκες ή τους προμηθευτές, με αποτέλεσμα το αυτόματο σύστημα ελέγχου διαθεσιμότητας να μην ενημερωθεί έγκαιρα.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΚΥΡΩΣΗΣ

Η παραγγελία σας μπορεί να ακυρωθεί και μετά την εκτέλεσης της με δύο τρόπους, είτε με απευθείας τηλεφωνική επικοινωνία είτε με email αναγράφοντας πάνω τον αριθμό παραγγελίας και αριθμό ακύρωσης. Στην περίπτωση που η παραγγελία σας έχει αποσταλεί και επιθυμείτε να την ακυρώσετε θα υπάρξει η χρέωση των μεταφορικών τόσο της αποστολής όσο και της επιστροφής, και τα προϊόντα θα επιστρέφονται πίσω στην εταιρεία. Τα επιστρεφόμενα προϊόντα θα πρέπει πάντα να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση και στις συσκευασίες όπως αυτά απεστάλησαν.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

O πελάτης έχει το δικαίωμα να κάνει αίτηση υπαναχώρησης και επιστροφής του προϊόντος που αγόρασε μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία που το παρέλαβε. Από την ημερομηνία αποστολής της αίτησης υπαναχώρησης το προϊόν πρέπει να επιστραφεί στην εταιρεία εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών ενώ τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν τον πελάτη.
Το προϊόν πρέπει να επιστραφεί άθικτο και σε άριστη κατάσταση με την αυθεντική συσκευασία του και όλα τα παρελκόμενα.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι το είδος φέρει κατασκευαστικό ελάττωμα, εφόσον αυτό βεβαιωθεί από τον εξουσιοδοτημένο επισκευαστή που παρέχει την εγγύηση καλής λειτουργίας ή σε περίπτωση που η ίδια η εταιρεία παρέχει απευθείας την εγγύηση καλής λειτουργίας ισχύουν τα ακόλουθα:

Η εγγύηση παρέχεται για περιορισμένο χρονικό διάστημα που αναγράφεται στα αναλυτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος. Μετά το πέρας της περιόδου αυτής ή επισκευή η αντικατάσταση των προϊόντων είναι δυνατή με επιπλέον χρέωση κατόπιν νέας συμφωνίας με τον πελάτη.

Η επιστροφή του προς αντικατάσταση προϊόντος θα πρέπει να γίνεται μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής, κ.ο.κ) και πλήρη τη συσκευασία του.
Η επιστροφή των προϊόντων θα πραγματοποιείται είτε με μεταφορικά μέσα της εταιρείας μας είτε μέσω courier. Στις περιπτώσεις επιστροφής μέσω courier, o πελάτης βαρύνεται με τα έξοδα της αποστολής προς την εταιρεία και η εταιρεία βαρύνεται με τα έξοδα αποστολής του αντικατασταθέντος ή επισκευασμένου προϊόντος.

Μετά την επιστροφή των προϊόντων γίνεται έλεγχος του ελαττώματος που αναφέρεται από τον πελάτη και στην συνέχεια επικοινωνία μαζί του για ενημέρωσή του σχετικά με τα αποτελέσματα του ελέγχου.
Εφόσον διαπιστωθεί το ελάττωμα εντός της εγγύησης του προϊόντος, πραγματοποιείται επισκευή, ή αντικατάσταση του προϊόντος, αλλιώς ακύρωση της συναλλαγής σε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η επισκευή του προϊόντος σε εύλογο χρόνο και δεν μπορεί να βρεθεί από την εταιρεία άλλο προϊόν αντίστοιχων ή καλύτερων χαρακτηριστικών ή αντίστοιχης αξίας για την αντικατάσταση. Σε περίπτωση ακύρωσης της συναλλαγής η επιστροφή των χρημάτων της αρχικής αγοράς γίνεται με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο είχε γίνει η αρχική πληρωμή του πελάτη προς την εταιρεία.

Σε περίπτωση που τα προϊόντα επιστραφούν κατεστραμμένα ή ελλιπή η εταιρεία έχει το δικαίωμα να ζητήσει αποζημίωση από τον πελάτη, το ποσό της οποίας θα καθορίζεται από την κατάσταση των προϊόντων και να προβαίνει μονομερώς σε ολικό ή μερικό συμψηφισμό της απαίτησής του αυτής έναντι του πελάτη.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου 2251/1994 άρθρο 3 παράγρ.4 που αφορά τις αγορές από απόσταση (ηλεκτρονικές αγορές) , η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της αίτησης υπαναχώρησης του πελάτης και με την προϋπόθεση ότι το προϊόν έχει επιστραφεί. Η εταιρεία μας θα επιστρέψει το ποσόν της αγοράς μετά την παραλαβή του προϊόντος στις αποθήκες της και τον έλεγχο αυτού.

Για την επιστροφή χρημάτων ισχύουν τα ακόλουθα:

Εάν η εξόφληση έχει γίνει με πιστωτική κάρτα τότε η εντολή επιστροφής χρημάτων δίνεται άμεσα* από εμάς και τα χρήματα πιστώνονται στην κάρτα σας εντός 15 εργάσιμων ημερών ανάλογα με την τράπεζα έκδοσης της κάρτας σας.

Εάν η εξόφληση έχει γίνει τοις μετρητοίς στο γραφείο της εταιρείας μας τότε τα χρήματα επιστρέφονται* με την επιστροφή των προϊόντων.

* Η επιστροφή χρημάτων γίνεται αφού πρώτα τα επιστρεφόμενα προϊόντα ελεγχθούν ως προς την κατάσταση τους από τους αρμόδιους υπαλλήλους της εταιρείας μας. Τα μεταφορικά για την επιστροφή των προϊόντων στην εταιρεία μας επιβαρύνουν τον πελάτη.

ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

Το χρονικό διάστημα που απαιτείται για την εκτέλεση της παραγγελίας σας είναι τρείς εργάσιμες ημέρες εφόσον τα προϊόντα που παραγγείλατε είναι άμεσα διαθέσιμα. Ο χρόνος παράδοσης μίας παραγγελίας διαφέρει ανάλογα με τον τρόπο αποστολής/παραλαβής που έχετε επιλέξει καθώς και τον προορισμό.

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ

H PLUG4YOU Ε.Ε. δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη σε τιμές, χαρακτηριστικά ή φωτογραφίες και διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής τιμών χωρίς προειδοποίηση. Επίσης η διαθεσιμότητα ενός προϊόντος ενδέχεται να αλλάξει από τον προμηθευτή χωρίς προειδοποίηση, οπότε τυχόν αποκλίσεις μπορεί να υπάρξουν χωρίς ευθύνη της PLUG4YOU Ε.Ε.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Δευτέρα – Παρασκευή 9:00 με 17:00 μέσω τηλέφωνου: 210——— ή μέσω email: sales@plug4you.gr

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ

Η PLUG4YOU Ε.Ε. διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τoυς όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών.

Τελευταία ενημέρωση των Όρων και Προϋποθέσεων Ιούλιος 2021