Λύσεις φόρτισης για ηλεκτρικά fleets.

Έξυπνη και βελτιστοποιημένη ως προς το κόστος φόρτιση για τα οχήματα σας

Ηλεκτρολογήστε τους στόλους σας! Αφήστε μας να σας δείξουμε ακριβώς γιατί είναι σημαντικό να βρούμε τη σωστή λύση για εσάς.

Η κινητικότητα υφίσταται γρήγορες αλλαγές, όπως και οι απαιτήσεις ενός σύγχρονου στόλου. Η ψηφιακή δικτύωση, η κοινή χρήση ιδεών και η αυτοματοποίηση των διαδικασιών διαμορφώνουν τη διαχείριση ενός σύγχρονου στόλου σήμερα περισσότερο από ποτέ. Το κεντρικό ζήτημα είναι η ζήτηση για εναλλακτικά καύσιμα, με την ηλεκτροκίνηση να κυριαρχεί στις προοπτικές για την μετακίνηση του αύριο. Καινοτομήστε και ξεκινήστε το μέλλον σας ηλεκτρικά! Θα είμαστε εκεί για να σας βοηθήσουμε σε κάθε βήμα στο δρόμο σας.

Η Plug4you χρεώνει το στόλο σας έξυπνα και βελτιστοποιεί το κόστος σας.

Ανεξάρτητα από το ποια ή πόσα χρήματα έχετε στο fleet σας, η διαχείριση φόρτισης και ενέργειας μας κάνει τη φόρτιση παιχνίδι. Με την έξυπνη λύση λογισμικού και την τεχνογνωσία υποδομής φόρτισης, βελτιστοποιούμε το λειτουργικό σας κόστος και διασφαλίζουμε ότι η λειτουργία του ηλεκτρικού σας fleet λειτουργεί ανενόχλητα. Ελατέ σε εμάς με τις ερωτήσεις σας: Θα σας υποστηρίξουμε στην ανάπτυξη και την εφαρμογή σε ότι αφορά την έννοια της ηλεκτροκίνησης.

Ρωτήστε μας σήμερα για προσαρμοσμένες λύσεις για το στόλο σας:

Από παράδοση πίτσας έως και ταξίδια με λεωφορείο, από επίσκεψη σε ταξί: θέλουμε να ηλεκτροδοτήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες διαδρομές για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής. Ανεξάρτητα από το πλαίσιο στο οποίο λειτουργεί ο στόλος σας, θα σας υποστηρίξουμε στην ανάπτυξη και την εφαρμογή σε ότι αφορά την έννοια της ηλεκτροκίνησης. Με την τεχνογνωσία υποδομής φόρτισης και την έξυπνη φόρτιση, βελτιστοποιούμε το λειτουργικό σας κόστος και διασφαλίζουμε ότι η λειτουργία του ηλεκτρικού σας στόλου λειτουργεί ανενόχλητα.

Τι χρειάζεται να θυμάστε για την ηλεκτροδότηση ενός fleet;

Θα πρέπει να προσέξετε αρκετά σημεία κατά την αλλαγή ενός fleet σε ηλεκτρικά οχήματα. Έχουμε την ιδανική λύση για κάθε σενάριο εδώ. Κατά την ηλεκτροδότηση των fleets, θα πρέπει να ληφθούν υπόψη τα ακόλουθα στοιχεία:

Υποδομή φόρτισης

Το σωστό υλικό εξαρτάται από τον τύπο, τον αριθμό, τη χρήση και τη δύναμη φόρτισης των οχημάτων σας. Το κατάστημά μας προσφέρει μια κατάλληλη επιλογή σταθμών φόρτισης.

Εξισορρόπηση φορτίου

Με την εξισορρόπηση φορτίου μπορείτε να αποφύγετε την επέκταση της σύνδεσης στο δίκτυο και να μειώσετε τις χρεώσεις ζήτησης.

Εγκατάσταση

Η επαγγελματική εγκατάσταση από εξειδικευμένο ηλεκτρολόγο θέτει τα θεμέλια για μία ομαλή λειτουργία.

Κόστος

Μπορεί να είναι ωφέλιμο να αλλάξετε το τιμολόγιο ηλεκτρικής ενέργειας για να πραγματοποιήσετε περισσότερες πιθανές εξοικονομήσεις σε ορισμένες περιπτώσεις.

Υπηρεσία

Η τακτική συντήρηση και οι ενημερώσεις εγγυώνται τη βέλτιστη λειτουργικότητα της υποδομής φόρτισης του fleet σας.

Ενεργειακές λύσεις

Για παράδειγμα, είναι δυνατή η ενσωμάτωση στατικής αποθήκευσης ενέργειας ή ηλιακών συστημάτων.

Από νομικής πλευράς

Θα θέλαμε να σας υποστηρίξουμε σε θέματα που αφορούν τα νομικά πλαίσια, π.χ. σχετικά με την εγκατάσταση σταθμών φόρτισης σε ενοικιαζόμενα κτήρια.

Οι υπηρεσίες μας για το fleet σας

Από το σχεδιασμό έως την εφαρμογή, και τέλος, στη λειτουργία, η Armet Mobility είναι οι κατάλληλοι ειδικοί για να υποστηρίζουν το έργο σας σε κάθε σας βήμα.

1. Σχεδιασμός

  • Ανάλυση δεδομένων διαδρομής, υποδομών και ενεργειακών αναγκών
  • Βελτιστοποίηση των διαδικασιών φόρτισης με τη βοήθεια του λογισμικού ανάλυσης
  • Δημιουργία μιας συγκεκριμένης ενέργειας και υποδομής για κάθε πελάτη
Πάρε την ανάλυση σου τώρα

2. Υλοποίηση

  • Σχεδιασμός και οργάνωση λύσεων φόρτισης ανάλογα με τον χώρο/τοποθεσία
  • Προμήθεια του σχετικού εξοπλισμού, π.χ. σταθμοί φόρτισης
  • Συναρμολόγηση και εγκατάσταση από ειδικευμένους συνεργάτες
Πάρε την ανάλυση σου τώρα

3. Λειτουργία

  • Πληροί τις απαραίτητες προϋποθέσεις φόρτισης
  • Διαχείριση φορτίων για βελτιστοποιημένη λειτουργία
  • Παρακολούθηση και έλεγχος των συμβάντων στο customer portal
  • Πρόσθετα, π.χ. Ενσωμάτωση PV